Горна Баня 1

Горна Баня 1

Булминвекс - Горна Баня ЕООД е първата фирма в България за бутилиране на минерална вода - извор "ГОРНА БАНЯ", сондаж № 3 с търговско наименование "ГОРНА БАНЯ 1", и е основана през далечната 1958 г. Фирмата е собственост на ЦЕНТРАЛЕН КООПЕРАТИВЕН СЪЮЗ. Питейните качества и безупречната чистота на минералната вода я правят предпочитана за крайния потребител.

Ние, Топ Груп Плюс, сме дистрибутор на минерална вода Горна баня 1. Извършваме продажба на едро и дребно и доставка на вода в бутилки 0,5 л. и 1,5 л.

Минерална вода Горна баня бутилка 0,5 л.
0.5 л. 1 бр. 0.54 лв.
Минерална вода Горна Баня 1 е с превъзходни питейни качества и безупречната чистота, което я прави предпочитана за ...Поръчай
Минерална вода Горна баня бутилка 1,5 л.
1.5 л. 1 бр. 0.78 лв.
Минерална вода Горна Баня 1 е с превъзходни питейни качества и безупречната чистота, което я прави предпочитана за ...Поръчай

Още информация за минерална вода Горна баня 1

Минералната вода ГОРНА БАНЯ е известна в България с уникалните си питейни качества и слаба минерализация, което я прави предпочитана от потребителя. Въз основа на направени изследванияq горнобанската натурална минерална вода се характеризира като вода с ограничено съдържание на минерали, със стабилен физико-химичен състав и свойства, чиста по отношение на санитарно химични и антропогенни замърсявания. Според своя тип водата е хидрокарбонатна-сулфатна натриева. Резултатите от анализите, които се правят, показват стабилност на минералната вода и отсъствие на влияние на външната среда върху нейния състав. Изследванията върху бутилираната мин. вода след лагеруване показват стабилност на физико-химичните параметри в продължение най-малко на две години.