Bioitalia

Bioitalia

Био Магазин Bio Drink представя новите био сертифицирани продукти на италианския производител Bioitalia. Всички продукти от серията са произведени от висококачествени суровини и гарантират здравословни ползи за цялото семейство!

Bioitalia е водеща италианска компания, основана през 1994 г. Продуктите на Bioitalia са плод на средиземноморските традиции в храненето и са произведени по начин, щадящ природата - с по-простички съставки, но по мъдър начин!

Няма намерени записи.

Bioitalia вярва в каузата на био производството и благодарение на комбинацията на напредналите производствени технологии и развитието на био селското стопанство успява да произведе висококачествени хранителни продукти на конкурентни пазарни цени, които намират място на трапезата на семейства от почти всички европейски държави. Чрез производството на био продукти от висококачествени суровини, но същевременно на добра цена, Bioitalia променя начина, по който функционира био секторът - био продуктите стават достъпни за повече хора, защото био каузата има смисъл тогава, когато оказва положително влияние върху нашата плането и нашето здраве!