Княжево

Княжево

Защо е препоръчително да консумирате минерална вода Княжево?

Натурална минерална вода Княжево е нискоминерализирана. Общата минерализация е 171 мг. на литър, което я прави годна за всекидневна употреба, а наличието на богат минерален състав осигурява на човешкия организъм комплекс от полезни минерали. Минерална вода Княжево е произведена по европейски стандарти. Бутилиращите машини за вода са от последно поколение, което гарантира високо качество на крайния продукт.

Ние, Топ Груп Плюс, сме дистрибутор на минерална вода Княжево. Извършваме продажба и доставка на едро и дребно в опаковки 0,5 л. и 1,5 л.

Минерална вода Княжево - 0,5 л.
0,5 л. 1 бр. 0.54 лв.
Поръчай минерална вода Княжево от Топ Груп Плюс, специализирана фирма за продажба на едро и дребно и доставка на адрес ...Поръчай
Минерална вода Княжево - 1,5 л.
1,5 л. 1 бр. 0.74 лв.
Княжево е минерална вода, подходяща за всекидневна употреба, една от най-добрите минерални води в България, вкусна и ...Поръчай

Още за минералните води Княжево

Княжевска натурална минерална вода е една от най-добрите минерални води в България. Притежава вкус, който тотално ще промени вашите представи за вкусна и утоляваща жажда вода с полъх на свежест и здраве.

Минерална вода Княжево е бутилирана е в солидна пластмасова бутилка, която не се деформира при най-лекия натиск. Цените са достатъчно ниски за предлагания продукт.