Сертификати - Топ Груп Плюс

На тази страница публикуваме Сертификатите, издадени на нас, Топ Груп Плюс, както и за предлаганите здравословни и био храни и напитки. Ние работим в сферата на дистрибуцията и логистиката на здравословни натурални и био сокове, плодови напитки, газирани безалкохолни напитки и минерална вода, чай и кафе на капсули.

Дистрибутор сме на широка гама от вносни и български натурални сокове, био сокове, здравословни напитки и хранителни добавки като е официален представител за България на следните марки: био сокове BIOTTA, 100% натурални сокове HOHES C, соеви и ядкови млека JOYA.
Имаме регистрирана и собствена търговска марка, под която произвеждаме ТОП+ нектари от моркови, 100% натурални сокове, нектари и плодови напитки.

Новият сертификат на Топ Груп Плюс - издаден от ТП Австрия Био Гаранти Новият сертификат на Топ Груп Плюс - издаден от ТП Австрия Био Гаранти Зелена награда Зелена награда Сертификат от Biotta OGT Certificate Mona Naturprodukte til 31.12.2015 OGT Certificate Mona Naturprodukte til 31.12.2015 Organic certificate MNP till 31.12.2015 Сертификатът е издаден на Топ Груп Плюс Сертификатът е издаден на Топ Груп Плюс

Чрез нашия онлайн магазин за здравословни продукти - Био магазин Bio Drink предоставяме възможност за поръчки на дребно за цялата ни продуктова гама. Извършваме доставки в цялата страна с куриери. За района на София, при поръчка на стойност по-голяма от 49.00 лв. - НЕ се заплаща транспортна услуга. Извън територията на София - доставки са по съответната тарифа на куриерската фирма.