Рецепта за здравословна закуска с амарант Топ+ и оризова напитка с кокос Джоя, подходяща за вегани и спортисти

Здравословна закуска с амарант и оризово мляко с кокос

Тази рецепта за приготвяне на здравословна закуска с Амарант и Оризово мляко с кокос ще способства за доброто начало на Вашия ден. Рецептата е особено подходяща за спортуващите активно и за хората, работещи при тежки условия на труд!

Тази закуска ще Ви зареди с енергия и ще Ви даде сили да преминете през всички предизвикателства на деня! Идеална е за почитателите на здравословното хранене!

Рецепта за Здравословна закуска с амарант и оризово мляко с кокос

  • 1/2 ч. ч. амарант Топ+
  • 1 ч. ч. вода
  • 6 с. л. оризова напитка с кокос Джоя
  • 2 с. л. мед
  • 1/2 ч. л. канела

Амарантът се сварява във водата за около 20-25 мин. След това се добавят оризовото мляко с кокос, канелата и медът. Разбърква се добре!

Оризовото мляко с кокос Джоя комбинира полезните свойства на ориза и кокоса. Не съдържа глутен, лактоза и добавена захар. Оризовата напитка с кокос Джоя е с високо съдържание на витамини, фибри и аминокиселини.

Амарантът - мексиканското зърно на боговете е супер храна, която набира все по-голяма популярност. Амарантът Топ+ съдържа голямо количество протеини, фибри и витамини. Не съдържа глутен! Способства за правилното функциониране на черния дроб, подпомага работата на стомашно-чревния тракт.

Био магазин Bio Drink Ви предлага подходящи рецепти за различни ястия, смутита и десерти, приготвени с нашите био, здравословни и супер храни!

868