Безглутенови продукти - Био магазин Bio Drink

Топ Груп Плюс предлага безглутенови продукти чрез своя Био магазин Bio Drink. Продуктовата гама включва био и здравословни храни и напитки, от които в голяма част не се съдържат глутен. Такива са някои от оризовите и ядкови млека, бадемовите, кокосови и овесени напитки, безглутеновите барчета, здравословни десерти и др. Безглутеновите продукти не съдържат специфичен протеин, който липсва в месото и яйцата, но пък го има в пшеницата, ръжта и ечемика. Четете внимателно етикетите!

Поръчайте онлайн безглутенови храни и напитки от нас, с доставка до посочен адрес. Ние сме специализирана фирма за търговия на едро и дребно със здравословни продукти - сокове, храни и напитки.

*** Безплатна доставка за София при поръчка на продукти на обща стойност над 30 лв. Ако поръчката е по-малка - цената на доставката за гр. София е 5 лв. Извършваме доставки в цялата страна по тарифите на куриерската фирма.

Безглутенови храни

Топ Груп Плюс предлага безглутенови храни и други продукти без глутен чрез своя Био магазин Bio Drink. Продуктовата гама ...

Прочетете още
Безглутенови напитки

Безглутеновите напитки, които предлагаме в нашия Био магазин, включват оризови и ядкови млека, бадемови, кокосови и ...

Прочетете още