За връзка с Био магазин Bio Drink на Топ Груп Плюс

Топ Груп Плюс ООД предлага богата гама здравословни продукти на едро и дребно, чрез Био магазин Bio Drink, а и при посещение на нашата база. Дистрибутор сме на широка гама био храни, напитки и други здравословни продукти, включително био и суперхрани, натурални сокове, био сокове, соеви продукти, минерална вода, хранителни добавки и др.

Чрез нашия онлайн Био магазин можете да поръчате всичко от предлаганите продукти за здравословен живот и ние ще Ви ги доставим своевременно! На голяма част от тези продукти сме и вносител, което позволява да Ви ги предлагаме на изключителни цени!

Безплатна доставка за София при поръчка на продукти от био магазина на обща стойност над 30 лв. Ако поръчката е по-малка - цената на доставката за гр. София е 5 лв. Извършваме доставки в цялата страна по тарифите на куриерската фирма.

ПОСЕТЕТЕ НОВИЯ НИ САЙТ С ПЪЛНАТА ГАМА НОВИ ПРОДУКТИ!

www.bioenergy.bg

 

Няма намерени записи.
Моля попълнете полетата, отбелязани със звездички (*).
Име и фамилия*
E-mail*
Телефон

Относно
Съобщение*

Още от Топ Груп Плюс ООД

Собствени търговски марки

  • ТОП+ - нектари от моркови, натурални сокове и плодови напитки, произвеждани в Полша, здравословни и супер храни

Официален представител за България на следните марки

  • BIOTTA - био сокове
  • HOHES C - 100% натурални сокове
  • JOYA - Соеви и ядкови млека

В нашия био магазин ще намерите диетични храни, лесносмилаеми храни, суперхрани, както и оригинални италиански био зехтини, масла и оцети, био сокове и натурални напитки, включително соеви и ядкови млека, подходящи за ежедневното ни меню, протеини и хранителни добавки, био вина, био пасти, ориз и мюсли, а и други био храни и напитки, съдържащи голямо количество здравословни полезни съставки - витамини, магнезий, желязо, калций, хром, антиоксиданти и т.н., все полезни за здравето ни компоненти.

Възползвайте се от Био магазин Bio Drink. Ще останете очаровани както от качеството на продуктите, така и от обслужването ни!