Конопеното масло лекува рак, богат източник е на витамини, калций, диетични фибри и желязо

Конопеното олио - най-балансираното масло на природата

Известно е, че конопеното семе, включително конопеното олио, съдържат витамини А, С и Е, както и витамин Д. Конопът е богат на минерали като фосфор, калий, магнезий, калций и сяра. Конопеното семе съдържа оптималното съотношение на омега-6 и омега-3 ненаситени мастни киселини. Съдържанието на всички тези вещества определя конопа като суперхрана, здравословна био храна, която е едновременно вкусна, а и изключително полезна за организма.

Не случайно конопеното олио е наречено "Най-балансираното масло на природата"!

Високият размер на разтворими фибри в конопеното семе помага за предотвратяване риска от прекомерно хранене, тъй като кара организма да се чувства сит и поддържа храносмилателната система в добро състояние. Поради тази причина, конопеното семе и конопеното масло са изключително препоръчвана храна при диети за ослабване, а и не само. Основните протеини в конопа са лесни за храносмилане. Балансираното пък съотношение на омега-3 и омега-6 незаменими киселини в конопеното семе допринасят и за добро здравословно състояние на мозъка.

Ето още някои от по-важните предимства на конопа:

Конопените семена помагат за намаляването на нивата на холестерол в организма. Препоръчват се като храна, която спомага превенцията на сърдечен удар. Конопеното масло има приложение и в редица козметични продукти, поради противовъзпалителното, анти-стареещо, успокояващо и други действия, както и регенериращи и хидратиращи свойства върху кожата. Консумацията на конопено семе или конопено олио увеличава енергичността и подобрява метаболизма. Съдържа по-голямо количество на усвоими протеини от месото и месните продукти, яйца, сирене, краве мляко, или всяка друга богата на протеини храна.

* Както пише Слава Петрова, конопеното масло е последното откритие на алтернативната медицина и е считано за най-полезното растително масло. То разширява кръвоносните съдове и оптимизира вътрешномозъчното налягане, а така също намалява всякакви болки и подобрява настроението и качеството на съня. Има антимикробен и антибактериален ефект, препоръчва се при глаукома, Алцхаймер и всички дегенеративни болести.

** Много видове рак се повлияват изключително положително от конопеното масло. Вече е доказано, че конопеното масло направо топи туморите.

Благодарение на конопено масло жена, отписана от лекарите, се е избавила от рак на черния дроб. Болната жена била изпратена вкъщи като безнадежден случай от лекари, които дълго я лекували по традиционен начин в болница. Накрая признали, че са безсилни и пуснали болната да си отива вкъщи. Тя имала масивни туморни формации, обхванали почти целия й черен дроб. Лекарите заявили, че дробът няма да издържи и няма как да се повлияе от лъчетерапия или радиохирургия.

След като се върнала вкъщи, болната от рак жена започнала да приема конопено масло. Само за един месец билирубинът й паднал значително и лекарите били страшно учудени, че това се случва.

Няколко дни по-късно бил направен и ПЕТ-скан, резултатите от който показали, че туморите в десния лоб на дроба са напълно обезвредени, тези в левия лоб били смалени и стопени, а е останал само един по-голям тумор, който също бил намалил значително размерите си. Попитана с какво се е лекувала, жената дала отговор и тогава докторите я пратили отново вкъщи, за да продължи лечението си и да дойде отново след два месеца, за да видят как се развиват нещата.

След определения период докторите установили, че всички тумори са изчезнали, а дробът се е възстановил почти напълно.

Множество медицински разработки и проучвания вече доказаха, че канабисът може да лекува рак. Лечебните му свойства се проявяват, когато се приема и под формата на конопено масло. Особено ефективен е в лечението на мозъчни тумори, рак на черния дроб, деменция, Алцхаймер, Паркинсон, множествена склероза, рак на кръвта и на лимфната система, рак на гърдата, на белите дробове, на простатата. Има отделни изследвания и върху ефективността му при лечението на рак на устната кухина, на черния дроб и на панкреаса. Конопеното масло помага изключително много и при епилепсия.

 

Възползвайте се от нашите здравословни продукти, произведени от конопени семена. В био магазин Bio Drink ще намерите Конопен протеин от органичен произход Топ+, както и италианското Био Конопено олио Biologicoils. Очаквайте и още продукти от конопено семе.

658