Полезният био сок от картофи Biotta - Био магазин Bio Drink

Ползите от консумацията на сок от картофи

Картофите, освен нишесте, съдържат още протеини, мазнини, целулоза и много витамини. Съдържат и полезна натурална захар, която лесно се усвоява от организма. Сокът от картоф помага за лечението на различни вътрешни и външни проблеми. Особено полезен е, когато е прясно изцеден.

Чрез консумацията на сок от картофи можете да се справите с проблеми на стомаха, можете да се повлияете добре ако страдате от язва, гастрит, колит, запек, киселини. Специалистите съветват, в тези случаи, да приемате картофен сок сутрин на гладно и да закусвате поне час след консумацията му. От това ще се повлияе добре високото кръвно налягане и дори главоболието.

Заедно с експерти по храненето, Biotta разработва своя картофен сок и го произвежда от най-добрите сурови био картофи. Био земеделците от околността доставят най-пресните си реколти от био картофи в завода на Biotta на южния бряг на Боденското езеро. Чрез биологичното земеделие и краткото разстояние от плантациите до завода Biotta постига от една страна, производство, изключително щадящо природата, а от друга страна се извършва преработка на изключително свежи продукти. Без изкуствени добавки и с много любов, Biotta превръща свежите био картофи в хранителен био сок, подправен с био копър за още по-добър резултат. Така се появява един особено мек на вкус и в същото време особено приятен сок от най-добрите био зеленчуци. Цялата философия на Biotta, от основаването на компанията през 1957г. до ден днешен, е посветена на създаването на продукти с ползи за здравето на хората. С всяка глътка сок, Biotta цели да даде на своите клиенти късче от природата. За да се гарантира високото качество на произвежданите продукти компанията работи само с избрани био производители на плодове и зеленчуци, чиито плантации са био сертифицирани и са с установени традиции в био земеделието.

Цялата серия от плодови, зеленчукови и плодово-зеленчукови био сокове на Biotta можете да намерите в категория Здравословни и био продукти в онлайн Био магазин Bio Drink!

333