2 нови вкуса от серията соеви и ядкови млека Joya - с Бадем и Кокос

От 16.09.2015 в продажба са два нови продукта Джоя

Вече в продажба са двата най-нови вкуса от серията Joya. Био магазин Bio Drink пусна в продажба Joya Бадемова напитка с Калций и Joya Кокосова напитка с Калций! 

 

25.09.2015
998

Двата нови продукта на Джоя спадат към серията на т.нар. ядкови напитки, които набират все по-голяма популярноств световен мащаб. В САЩ (където се зараждат всички нови тенденции в сегмента на алтернативните на млякото продукти) продажбите на бадемови напитки вече надминаха продажбите на соевите напитки и заемат пазарен дял от 68%. Особено бързо расте и делът на кокосовите напитки.

Joya Оризовата напитка с кокос и Joya Оризовата напитка с бадем - два продукта, лансирани в предходни години, са двата Joya продукта, чиито продажби нарастват стабилно в района на Централна и Източна Европа. Оризовите напитки с бадем и кокос бележат сериозен ръст в продажбите в сравнение с 2014г. Налагащите се нови тенденции в потреблението, както и натрупаните в годините добри практики, опит и положителни резултати, закономерно доведоха до лансирането на двата нови иновативни Joya вкуса - Joya Кокосово мляко и Joya Бадемово мляко, произведени от 100% натурални продукти, без добавена захар, без лактоза, без глутен, гарантирано без ГМО съставки. Продуктите са обогатени с калций за повишаване на полезното им действие върху организма. 

Кокосът е растението с най-високо съдържание на сурови наситени мазнини в природата, които забързват метаболизма и спомагат за произвеждането на повече енергия. Ежедневната консумация на кокосовата напитка на Joya ще спомогне и за по-лесното усвояване на мастно-разтворимите витамини като A, D, E, K. Кокосовото мляко е и мощен антиоксидант.

Бадемът е растение, отглеждано от хилядолетия. То е популярно най-вече с антиоксидантните си свойства и с високото съдържание на Витамин Е. Витамин Е евитаминът, който играе важна роля в борбата със сърдечно-съдовите заболявания, както и в борбата с рака. Големите количества фосфор и магнезий, съдържащи се в бадемите спомагат за заздравяването на костите. 

Всички продукти от серията Joya са произведени от висококачествени продукти, гарантирано без съдържание на ГМО съставки, но освен полезни са и изключително вкусни. Могат да се използват като пълноценен заместител на животинското мляко, тъй като подлежат и на термична обработка.

Изберете соеви и адкови млека от Био магазин Bio Drink на Топ Груп Плюс, вносител и дистрибутор на широка гама здравословни и био продукти!