Топ Груп Плюс сме вносител на новата за България серия здравословни Био зехтини, масла и оцет Biologicoils

Здравословните Био зехтини, масла и оцет Biologicoils са вече и в България

Имаме удоволствието да Ви представим новата за България серия здравословни Био зехтини, масла и оцет на италианската марка Biologicoils, чиито дистрибутор за България сме ние - фирма Топ Груп Плюс ООД. Освен тях, ние сме вносител и на много други здравословни и био продукти, био и суперхрани, хранителни добавки, натурални био напитки и други продукти за здравословно хранене. Вече можете да ги поръчате и онлайн от нашия Био магазин - Bio Drink.

13.10.2015
975

Оригиналните и качествени оцет, зехтин и масло Biologicoils са препоръчвани био продукти за здравословно хранене. Тези био продукти са произведени чрез студено пресоване, който начин е за предпочитане, защото суровината не търпи топлинна или химична обработка, а това е гарант за запазването на хранителните вещества и витамините както в маслото, така и в зехтина и оцета.

Традиционно, в домакинството се използват два вида растителни масла - слънчогледовото олио, което се ползва за готвене и овкусяване на салати, както и зехтин - за салати и по-засукани ястия.

Не бива да забравяме обаче, че мазнините, особено студенопресованите, са не само средство да овкусим храната си, но и да я направим по-полезна. Затова колкото по-голямо разнообразие от растителни масла използваме в ежедневието си, толкова по-малко ще се нуждаем от прием на синтетични витамини.

Очаквайте още информация за марката и следете новите масла и зехтини в тяхната категория - Здравословни и био продукти!