Най-новите сокове в био магазин Bio Drink

Zdravo - вече част от здравословното ни семейство

 Запознайте се с най-новите здравословни попълнения в семейството на Био Магазин Bio Drink - 100% натуралните плодови и плодово-зеленчукови сокове и вкусните айвари, приготвени по традиционна домашна сръбска рецепта Zdravo!

28.12.2015
870

 Сръбският производител Zdravo Organic d.o.o. е сред водещите местни производители на висококачествени продукти с над 350 служители и традиции в производството, датиращи от 2002г., когато компанията стартира своята дейност.

Всички сокове с марка Zdravo са произведени без консерванти, без добавена захар, без добавена вода. Произведени са от студено пресовани плодове и зеленчуци, чрез употребата на механични преси, а превъзходният вкус на готовите сокове се дължи не на добавени подсладители, а на внимателния подбор на изходните суровини. Да пиете сокове от прясно изстискани плодове и зеленчуци, без добавени консерванти, е най-доброто нещо, което можете да направите, за да подобрите своето здраве. Консумирайки плодовете и зеленчуците под формата на сок вие доставяте на организма си с 80% повече полезни вещества, отколкото ако ги консумирате цели. Под формата на сок плодовете и зеленчуците са много по-лесни за храносмилане. По този начин те щадят органите, които активно участват в процесите на храносмилане и запазват за по-дълго доброто здраве на черния дроб и бъбреците. Чрез консумацията на соковете Zdravo можете да задоволите напълно дневните си нужди от витамини по всяко време и на всяко място.

Айварите на Zdravo са произведени по традиционна сръбска домашна рецепта и като вкусови качества много приличат на нашата лютеница. Могат да бъдат чудесно допълнение към Вашето здравословно семейно меню.

Опитайте новите вкусове, които вече са налични в Био Магазин Bio Drink на Топ Груп Плюс ООД сами се убедете в качеството на новите ни продукти!