Очаквайте скоро био продуктите на италианския производител Bioitalia и в нашия био магазин

Здравословните БИО продукти на Bioitalia - скоро и в България!

Bioitalia е водеща италианска компания, основана през 1994 год. Продуктите й са плод на средиземноморските традиции в храненето и са произведени по начин, щадящ природата - с по-простички съставки, но по мъдър начин! Здравословните био продукти Bioitalia са с високо съдържание на антиоксиданти и полезни хранителни вещества, а и много вкусни.

21.01.2016
777

Ето какво включва продуктовата гама на Bioitalia, която много скоро ще можете да намерите в онлайн магазин Bio Drink:

  • био плодови и зеленчукови 100% натурални сокове
  • био плодови смутита / пюрета
  • био консервирани бобови растения
  • био сушени бобови растения
  • био паста от твърда пшеница (semolina)
  • био БЕЗГЛУТЕНОВА паста от царевично брашно, оризово брашно, брашно от елда, брашно от киноа
  • био паста от пълнозърнесто брашно
  • био брашно

Bioitalia вярва в каузата на био производството и благодарение на комбинацията от напредналите производствени технологии и развитието на био земеделието успява да произведе висококачествени хранителни продукти, които намират място на трапезата на семейства от почти всички европейски страни.

Bioitalia е био сертифициран производител, който държи изключително много на суровините, които преработва. Всички суровини, използвани за производството на нейните продукти са плод на био сертифицирани фермерски плантации, а целият процес, от отглеждането на био плодовете, зеленчуците и семената, до готовия продукт е подложен на постоянен контрол и наблюдение. Вече повече от 20 год. Bioitalia произвежда единствено и само био продукти въпреки сериозните разходи за този тип производство, защото вярва, че това е правилната инвестиция в нас и в нашите деца!

Консумацията на био продукти поражда ползи за развитието и растежа на детския организъм, тъй като био продуктите се отличават с високо съдържание на антиоксиданти и полезни хранителни вещества. Био продуктите не са само по-здравословни, те са и по-вкусни! Вкусът им не е повлиян от употребата на пестицидите и химическите вещества, използвани при конвенционалното земеделие.

Опитайте продуктите на Bioitalia! Инвестицията си струва!